Kondiittori, kokopäivätyö, vakituinen

Rönttösrouva 30 vuotta täyttävä leipomo-konditoria, joka leipomopuolella keskittyy perinteisiin leivonnaisiin helsinkiläisellä twistillä. Päivittäisestä tuotevalikoimastamme löytyvät laaja kattaus käsin leivottuja tuotteita, jotka valmistetaan kotimaisista raaka-aineista. Jauhoparanteiden yms. vastaavien ainesosien käytön olemme jättäneet muiden vastuulle. Konditoriassa keskitymme gluteenittomaan leivontaan, jossa valmistamme omaan myyntiin sekä asiakastilauksiin monipuolisesti erilaisia kakkuja ja leivonnaisia sekä pikkuleipiä. Oletpa saattanut törmätä mediassa esimerkiksi vessapaperirullakakkuumme?

Rönttösrouvalla on kaksi omaa toimipistettä, jauholeipomo sijaitsee Järvenpään Pietilässä sekä kahvila-konditoriamme Helsingin Tapanilassa. Omien toimipisteidemme ohessa, tuotteitamme voi nauttia ravintoloissa ja kahviloissa pääkaupunkiseudulla tai hyvin varustetuista marketeista.
Rönttösrouva työllistää tällä hetkellä yhdeksän henkilöä. MyHelsinki listasi Rönttösrouvan vuonna 2019 vuonna parhaan 10 leipomon joukkoon. Kauppalehti huomioi Rönttösrouvan Kasvu 2019 -sertifikaatilla ja vuosina 2021 ja 2020 Menestyjä -sertifikaatilla. Saimme myös kansainvälisesti tunnustusta, kun Prestige Awards palkitsi meidät vuonna 2020 vuoden leipomona.

Voit tutustua meihin ronttosrouva.fi ja #rönttösrouva

Kondiittori, kokopäivätyö, vakituinen

Onko intohimosi kauniiden asioiden luomisessa?  Taikovatko kätesi sokerimassasta ja suklaasta kauniita asioita? Haluatko olla mukana kehittämässä toimintaamme? Oletko oma-aloittainen ja itseohjautuva? Jos näin, olet juuri se henkilö, ketä haemme tiimiimme. 

Dynaamisessa tiimissämme saat myös äänesi kuuluviin ja pääset mukaan vaikuttamaan. Haemmekin tiimipelaajaa, ketä antaa oman mausteensa meidän nuoreen työyhteisöömme. Työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelu todella lämminsydämisessä Tapanilassa, sillä valmistamme paljon asiakkaiden toiveiden mukaan räätälöityjä kakkuja.

Tarjoamme sinulle monimuotoisen työpäivän erilaisten tuotteiden parissa sekä nuorekkaat ja mukavat työkaverit sekä mahtavat asiakkaat. Erottuvuustekijämme on työ-yhteisömme, joka on tiivis ja kannustava ja haluamme tulla töihin aina hymyssä suin. Työn taitaminen velvoittaa alan koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta. Työtehtävässä onnistuminen velvoittaa oman työn suunnittelun osaamista sekä organisointia. Tapanilassa leivomme maanantaista lauantaihin.

Hae tehtävää 15.05.2021 mennessä. Vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n pyydetään toimittamaan meilitse osoitteeseen rekry@ronttosrouva.fi. Mainitsethan hakemuksesi meiliotsikossa hakevasi paikkaa Helsingin toimipisteeseemme. Liitäthän hakemukseesi mukaan kuvia tekemistäsi töistä ja kerrot meille, miksi juuri Sinä olisit meidän tiimiimme oikea valinta.  Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä ja paikka täytetään heti oikean ihmisen löydyttyä.