Kondiittori, kokopäivätyö, vakituinen

Kondiittorina pääset valmistamaan tuotteita alusta loppuun saakka, ilman liukuhihnoja.

Dynaamisessa tiimissämme saat myös äänesi kuuluviin ja pääset mukaan vaikuttamaan. Haemmekin tiimipelaajaa, ketä antaa oman mausteensa meidän nuoreen työyhteisöömme. Työtehtäviin kuuluu myöskin asiakaspalvelu todella lämminsydämisessä Tapanilassa, sillä valmistamme paljon asiakkaiden toiveiden mukaan räätälöityjä kakkuja.

Tarjoamme sinulle monimuotoisen työpäivän erilaisten tuotteiden parissa sekä nuorekkaat ja mukavat työkaverit sekä mahtavat asiakkaat. Työn taitaminen velvoittaa alan koulutusta ja arvostamme aikaisempaa työkokemusta gluteenittomasta leivonnasta, mutta se ei ole välttämätöntä. Kunhan omistat reippaan ja oma-aloitteisen otteen työntekoon sekä halua kehittyä ja kehittää. Tapanilassa leivomme maanantaista lauantaihin.

Hae tehtävää 06.09.2020 mennessä. Vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n pyydetään toimittamaan meilitse osoitteeseen rekry@ronttosrouva.fi. Liitäthän hakemukseesi mukaan kuvia tekemistäsi töistä ja kerrot meille, miksi juuri Sinä olisit meidän tiimiimme oikea valinta.  Mainitsenhan, meilisi otsikossa hakevasi kondiittorin avointa paikkaa.